Головна » Новини » Новини та коментарі » Під патронатом «Доброго серця» відбувся гала-концерт фестивалю «Сурми звитяги»
7-11-2011, 14:18
Під патронатом «Доброго серця» відбувся гала-концерт фестивалю «Сурми звитяги»

На сцені Жидачівського Будинку культури «Папірник» (Львівщина) відбувся гала-концерт переможців регіонального туру Всеукраїнського фестивалю «Сурми звитяги».

Мета фестивалю: широко пропагувати серед дітей та юнацтва кращі зразки мистецьких творів патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, вивчати пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії.

Мистецтво українського визвольного руху є багатим, цікавим, духовним, тому й не дивно, що фестиваль «Сурми звитяг» щороку набирає обертів і виявляє нові таланти. У Жидачеві юні аматори сцени продемонстрували пісні Січових Стрільців, ОУН-УПА, твори сучасних митців, літературно-музичні композиції й поезію.

На завершення усі учасники гала-концерту вийшли на сцену, де й відбулося нагородження. Призи від Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце» вручив віце-президент Фонду Віталій Михайльо, який подякував школярам за їхній вклад у вінок шани тим, хто з гордістю проніс прапор боротьби за Україну, вистояв та залишився безсмертним.

 

Під патронатом «Доброго серця» відбувся гала-концерт фестивалю «Сурми звитяги»

Під патронатом «Доброго серця» відбувся гала-концерт фестивалю «Сурми звитяги»

 

 

 

 

 

Наталія Карпенкова




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів