Головна » Новини » Регіональні новини » У Миколаєві, що на Львівщині, вибирали найгарнішу дівчину
22-08-2011, 11:17
У Миколаєві, що на Львівщині, вибирали найгарнішу дівчину

У межах святкування Дня міста Миколаєва, 21 серпня у Палаці культури райцентру, відбувся конкурс «Міс Миколаївчанка-2011» під патронатом Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце». У конкурсі брали участь 10 дівчат, які змагалися за титул найгарнішої дівчини рідного міста.

Журі очолив депутат Львівської обласної ради Михайло Дудич. Членами журі були - міський голова Миколаєва Ігор Хімчак, голова Благодійного фонду «Добре серце Олег Канівець, а також інші почесні гості.

Юні красуні змагалися у п’яти конкурсах: вихід в українських костюмах та візитка, інтелектуальний конкурс (дівчата демонстрували знання історії рідного краю), вихід у купальниках, «родзинка» (учасниці показували свій талант та вихід у вечірніх платтях).

За підсумками випробовувань журі відзначило кожну з дівчат, присудивши відповідний титул та вручивши подарунки. Корону переможниці та головний приз вручив Марії Степанковій голова Благодійного фонду «Добре серце» Олег Канівець.

Міський голова Миколаєва Ігор Хімчак, зазначив, що цей конкурс стане традиційним та подякував усім меценатам, які долучилися до феєричного свята краси та молодості.

Прес-служба Благодійного фонду «Добре серце»




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів