Головна » Новини » Новини та коментарі » Олег Канівець: Влада і опозиція мають досягти компромісу
16-11-2011, 19:08
Олег Канівець: Влада і опозиція мають досягти компромісу

«Під час прийняття нового закону про вибори до Верховної Ради, яке заплановане на завтра, опозиція мала б пристати на поступки влади, але при цьому наполягти на системі двох турів у мажоритарних округах», – вважає заступник голови Української партії Олег Канівець.

За його словами, оскільки регіонали готові йти на поступки щодо участі блоків та зниження прохідного бар’єру, то і опозиція має піти на вимушений компроміс щодо змішаної системи.

Олег Канівець наголосив, що «саме система двотурових виборів буде сприяти підтримці опозиційними силами одного кандидата в другому турі».

На його думку, закон про вибори до ВРУ завтра швидше за все буде прийнятий у першому читанні. «Тому до другого читання опозиційним силам потрібно об’єднатися і виробити спільну позицію, яка буде включати також мажоритарну систему абсолютної більшості, що проводиться у два тури», – підкреслив Олег Канівець.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів