Головна » Новини » Новини та коментарі » Вітаємо з Днем місцевого самоврядування!
7-12-2011, 11:00
Вітаємо з Днем місцевого самоврядування!

Шановні друзі!

День місцевого самоврядування – це свято не тільки працівників виконавчих органів місцевих рад. Безумовно, це «червоний день календаря» для всього громадянського суспільства. Про народовладдя можна говорити лише тоді, коли громадяни обирають відповідальну владу на місцях, яка піклується про інтереси своїх виборців.

Місцеве самоврядування ґрунтується не на красивих словах та обіцянках, а на міцних ресурсах та правовому фундаменті. Домогтися вражаючих успіхів на цьому поприщі дуже нелегко. Тим більше це дає нам право гордитися прикладами зразкового служіння місцевим громадам, які продемонстрували представники нашої політичної сили. Флагманом місцевого самоврядування в країні може служити Калуш. За результатами всеукраїнських досліджень найкращим за якістю життя великих міст України стало місто Калуш, громаду якого очолює керівник Української партії Ігор Насалик.

Приклад Калуша наслідують десятки населених пунктів України, місцеві громади яких представлені прихильниками нашої політичної сили. Їх робота характеризується професіоналізмом та відповідальністю, поважним ставленням до людей, що вкрай важливо в нинішній непростій економічній ситуації.

Пам’ятаймо, що розвиваючи місцеве самоврядування, ми розбудовуємо незалежну українську державу, яку виборювали попередні покоління українців протягом довгих століть.

Добра вам, міцного здоров’я та сімейного благополуччя.

Політична рада Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів