Головна » Новини » Новини та коментарі » Українська партія вшанувала пам'ять жертв політичних репресій
18-05-2015, 09:15
Українська партія вшанувала пам'ять жертв політичних репресій

17 травня в Україні вшановували пам'ять жертв політичних репресій. Активісти Української партії взяли участь в заходах, які відбулися в Національному історико-меморіальному заповіднику «Биківнянські могили».

Цього року чи не вперше заходи разом з громадськістю відвідали майже всі вищі посадові особи держави - Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, члени уряду, керівництво Києва, а також керівники дипломатичних місій багатьох зарубіжних країн, духовенство, представники громадських організацій: Інституту Національної пам’яті, Товариства «Меморіал», Київського товариства політв’язнів та жертв репресій, «Соловецького Братства», і політичних партій. Природно, що найбільше на заході було рідних та близьких жертв політичних репресій.

Після церемонії покладання квітів й вінків до пам’ятника замученим та запалення свічок пам’яті до присутніх звернувся з промовою Президент України. Він закликав усіх, хто виступає проти декомунізації, приїхати у Биківню і «почути, до чого взивають тут жертви комуністичного терору».

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів