Головна » Новини » Українська партія вшанувала жертв політичних репресій у Биківні
21-05-2012, 06:19
Українська партія вшанувала жертв політичних репресій у Биківні

20 травня активісти Української партії разом з представниками дружніх національно-патріотичних організацій та громадськістю української столиці вже традиційно вшановували пам'ять понад 100 тисяч жителів України, знищених без суду в застінках колишнього Жовтневого палацу та вивезених і таємно похованих в ямах до 100 осіб в кожній по всьому лісі під Биківнею.

Нинішня влада провела цей захід, як завжди окремо від народу,  на не дуже високому представницькому рівні напередодні – 19-го. Як не дивно, але й об’єднана опозиція відзначила цю подію окремо від народу – теж в суботу, хоча згідно з президентським указом поминальним днем по жертвах тоталітаризму в Биківні та інших місцях масових поховань визнано саме третю НЕДІЛЮ травня, а не суботу. Добре, що за виборчою лихоманкою ще згадують про Вічне, але прикро, що навіть у 75 роковини з початку масових репресій в колишньому СРСР, влада вже в незалежній Україні продовжує закривати очі на національну трагедію, під час якої безневинно було знищено кращих синів і дочок українського народу.

 

Георгій Лук’янчук  




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів