Головна » Новини » Новини та коментарі » Активісти Української партії відзначили День Соборності України
23-01-2016, 09:00
Активісти Української партії відзначили День Соборності України

22 січня активісти Української партії взяли участь у заходах, присвячених Дню Соборності України. Зокрема, на Софіївському майдані відбулося урочисте віче за участю громадського руху «Українська патріотична альтернатива», куди входить Українська партія, та інших громадських організацій. Серед вимог активістів визнати 22 січня і Днем Незалежності (Державності) України в зв’язку із проголошенням саме в цей день 4-м Універсалом Центральної Ради – Державної Незалежності України, що стало завершальним актом майже трьохсотлітньої боротьби українського народу за визволення від московського колоніального рабства.

Після віче учасники акції пройшли урочистою ходою до Михайлівського золотоверхого монастиря та поклали вінки й квіти до Стіни Пам’яті загиблих воїнів Визвольної війни проти московських окупантів на Сході нашої країни. Також вшанували квітами перших загиблих в ці дні два роки тому Героїв Небесної Сотні на вулиці Грушевського: Сергія Нігояна, Михайла Жизневського та замученого в лісі Юрія Вербицького.

Ввечері у Київському Будинку вчителя відбувся святковий вечір, присвячений цим визначним історичним подіям за участю хорових колективів з усієї України.

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів