Головна » Новини » Новини та коментарі » Українська партія долучилася до створення «Школи майбутнього»
19-11-2016, 10:38
Українська партія долучилася до створення «Школи майбутнього»

17 листопада на Черкащині відбулася зустріч освітян та представників громадськості, на якій обговорювалося створення «Школи майбутнього». У заході взяли участь також представники Української партії та в. о. голови Експертної ради з питань науки, освіти і культури Микола Дроботенко.

Доктор педагогічних наук, професор, засновник Національної Академії Педагогічних Наук України Василь Мадзігон докладно розповів про необхідність кардинальних змін у питаннях виховання і навчання підростаючого покоління. Він наголосив, що неприємні наслідки діючої системи освіти, очікують не тільки країну, а і кожну родину, особистість. За його словами, школа нового типу, навчання в якій дозволить дитині зберегти здоров’я та розвиватись як особистості, із задоволенням відвідувати заняття і здобувати необхідні знання, сьогодні як ніколи потрібна батькам і нашому суспільству.

Практичний психолог з досвідом роботи з дітьми більше 20 років, доктор Центру «Розвиток», автор багатьох розвивальних програм С. Рибак, розповів учасникам зібрання про шляхи і можливості скорочення часу навчання у початковій школі. Він підкреслив, що результати навчання при цьому не погіршуватимуться, а навпаки покращуватимуться, а також зростатиме інтерес дітей до навчання.

Ініціативна група освітян та громадських діячів домовились про подальшу співпрацю у створенні «Школи майбутнього» на Черкащині. Особливу увагу вирішили приділяти питанню пошуку і підготовки молодих освітян, здатних працювати у школах нового типу. За планами учасників, для створення і підготовки роботи такої школи, включаючи будівництво, підготовку кадрів, потрібно 2-3 роки.

 

Прес-служба Української партії



Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів