Головна » Новини » Регіональні новини » Завдяки «Доброму серцю» школярі Журавно п’ють чисту воду
8-11-2011, 16:17
Завдяки «Доброму серцю» школярі Журавно п’ють чисту воду

6 листопада під час робочої поїздки по Жидачівщині (Львівщина) заступник голови Української партії, голова Благодійного фонду «Добре серце» Олег Канівець відвідав Журавнівську школу-ліцей.

Ще раніше директор Журавнівського НВК «СЗШ-ліцей», голова комісії Жидачівської районої ради з питань освіти, медицини та культури Володимир Цукорник звернувся до Олега Канівця з проханням допомогти в реконструкції системи водопостачання з якої вода надходить безпосередньо до учбового закладу. Впродовж 2010 року громадська організація «Журавнівська агенція місцевого розвитку» спільно з проектом Європейського Союзу та Програмою розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» впроваджували у селищі мікропроект «Реконструкція системи водопостачання в смт. Журавно». За цей час якісна вода була підведена до бюджетних організацій селища та водопроводу навчального закладу. Але використовувати екологічно чисту воду Журавнівський НВК не мав можливості, оскільки система водопостачання на території школи застаріла. Навчальний заклад користувався водою із своєї свердловини, у якій перевищений вміст заліза, що вкрай шкідливо для здоров’я.

Розглянувши клопотання колективу школи-ліцею Благодійний фонд надав фінансову допомогу з реконструкції та ремонту системи водопостачання Журавнівського НВК «СЗШ-ліцей».

За словами Володимира Цукорника, Благодійний фонд Олега Канівця єдина організація, яка відгукнулася і надала реальну допомогу учбовому закладу. У результаті реконструкції водопровідної мережі, школа забезпечена екологічно чистою водою, що дало можливість покращити якість гарячого харчування та дотримуватись державних санітарних правил з утримання загальноосвітніх навчальних закладів.

Дирекція учбового закладу, педагогічний колектив та голова селищної ради смт. Журавно Василь Вітер на зустрічі з Олегом Канівцем висловили подяку меценату за розуміння проблеми, яка перш за все пов’язана зі здоров’ям підростаючого покоління.

Прес-служба Благодійного фонду «Добре серце»




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів