Головна » Новини » Новини та коментарі » Олег Березюк взяв участь у робочій зустрічі Вищої Ради Юстиції та Проекту «Відкритий суд»
1-12-2016, 17:33
Олег Березюк взяв участь у робочій зустрічі Вищої Ради Юстиції та Проекту «Відкритий суд»

1 грудня голова Політради – перший заступник голови Української партії, юрист Олег Березюк взяв участь у робочій зустрічі Вищої Ради Юстиції та Проекту «Відкритий Суд».

Проект «Відкритий Суд» поінформував Вищу Раду Юстиції про результати своєї діяльності за 2 роки. На зустрічі було обговорено принципові пропозиції до співпраці та висловлено взаємні позиції щодо утвердження стандартів правосуддя в Україні.

Зі сторони Проекту «Відкритий Суд» участь у заході взяли: Станіслав Батрин, Михайло Джалапин, Олег Березюк, Володимир Василенко, Марк Сегал (Проект ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні»).

Зі сторони Вищої Ради Юстиції участь у заході взяли: Ігор Бенедисюк, Алла Лесько, Олексій Маловацький, Вадим Беляневич, Андрій Бойко, Наталя Волковицька, Микола Гусак, Володимир Комков, Тетяна Малашенкова, Ірина Мамонтова, Анатолій Мірошниченко, Вадим Нежура, Алла Олійник, Владислав Гуртенко, Оксана Лисенко, Дар'я Богачук.

За словами Олега Березюка, «відбулася цікава і корисна зустріч для обох сторін. Співпраця Вищої Ради Юстиції і Проекту «Відкритий Суд» має велику перспективу. Сподіваюсь, що потенціал, який мають незалежні юристи буде реалізовано на користь вдосконалення всієї системи правосуддя». Він також привітав колег із прокуратури з професійним святом.

 

За матеріалами Проекту «Відкритий Суд»

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів