Головна » Новини » Новини та коментарі » Злочинність в Україні: сучасні тенденції та чинники
29-12-2016, 10:55
Злочинність в Україні: сучасні тенденції та чинники

23 грудня голова Політради – перший заступник голови Української партії Олег Березюк взяв участь у круглому столі «Злочинність в Україні: сучасні тенденції та чинники», який відбувся в Національній академії внутрішніх справ.

У заході взяли участь керівництво та співробітники НАВС, заступник Міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук та радник Міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, голова Громадської ради при МВС Володимир Мартиненко, представники Національної академії правових наук України, Національної поліції України, співробітники науково-дослідних установ та інші науковці.

Головною метою круглого столу було обговорення науковою спільнотою низки криміногенних чинників, що впливають на стан злочинності, її дослідження та шляхів удосконалення заходів забезпечення правопорядку з позиції кримінологічної теорії і практики у національному і міжнародному вимірі.

Результатом зустрічі стали рекомендації, які найближчим часом знайдуть своє використання у законотворчій та практичній діяльності.

За матеріалами сайту Національної академії внутрішніх справ

 

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів