Головна » Новини » Новини та коментарі » НІКОЛИ ЗНОВУ!
8-05-2019, 10:45
НІКОЛИ ЗНОВУ!

8 травня Україна разом з усіма демократичними державами відзначає День пам’яті та примирення. Ми низько схиляємо голови і вшановуємо пам'ять усіх загиблих у тій нелюдській війні. Друга Світова війна прокотилася світом, як чорний смерч, забравши з собою мільйони невинних життів, скалічивши мільйони доль. Ми завжди мусимо пам’ятати про найбільшу трагедію в історії людства, яка ще й донині нагадує про себе. Не тільки біль і скорбота сьогодні переповнюють наші душі. Вдячність, усім тим хто боровся із коричневою чумою, за право жити у вільному, демократичному світі, наповнює наші серця.

Але не слід забувати, що над світом зависла нова загроза. Україна сьогодні втягнута у неоголошену війну. На східному кордоні гинуть українські солдати, які захищають демократію та мир у світі. Підступний ворог змінив свій колір та ім’я, але загроза від нього ще більша. Він діє нахабно та зухвало запускаючи свої метастази не тільки в Україну, а й в усі країни світу. Ми маємо бути дуже пильні і дати рішучу відсіч ворогу.

Українська партія приєднується до мільйонів людей по всьому світу і чітко та рішуче заявляє – «Ніколи знову!»

Політрада Української партії 




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів