Головна » Новини » Новини та коментарі » Українська партія разом з ГО «Об’єднай» взяла участь у створенні «Книжкового хабу на Петрівці»
26-07-2020, 22:12
Українська партія разом з ГО «Об’єднай» взяла участь у створенні «Книжкового хабу на Петрівці»

Українська партія разом з ГО «Об’єднай» взяла участь у створенні «Книжкового хабу на Петрівці»

У Києві на книжковому ринку «Петрівка» відбувся культурно-просвітницький форум «Книжковий хаб на Петрівці», організований фондом «Культурні новації» та ГО «Букмоль». У заході взяли участь активісти Української партії та ГО «Об’єднай», науковці, любителі книги, видавці, автори.

В рамках цього заходу відбувся обмін думками щодо розвитку співробітництва між видавцями і авторами. Також обговорювались питання розширення міжнародного співробітництва та поширення української літератури за межі України.

«Книжковий хаб на Петрівці» можна вважати першою пробою пера. Сьогодні бачимо, що вона була вдалою і можемо стверджувати, що цей проект має перспективу і найближчим часом буде його продовження», - підкреслив під час відкриття голова Українського юридичного товариства, член Української партії Олег Березюк.

Під час зустрічі керівник фонду «Культурні новації» Владислав Трубіцин подарував президентові «Центру діалогу і комунікацій» шейхові Емаду Абу Аль Рубу унікальне видання Пантелеймона Куліша «Чорна рада», а взамін отримав арабську книгу з історії Держави Кувейт.

Одну із своїх монографій презентував і відомий український дослідник новітньої історії України, доктор історичних наук Павло Гай-Нижник. Він також подарував свою книгу «Павло Скоропадський і Власний Штаб гетьмана всієї України: боротьба за владу і державність» організаторам цього заходу.

Прес-служба Української партії





Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів