Головна » Новини » Регіональні новини » Благодійний фонд Олега Канівця розпочинає проект «Соціальна аптека»
30-06-2011, 13:19
Благодійний фонд Олега Канівця розпочинає проект «Соціальна аптека»

Днями відбулося освячення соціальної аптеки Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце», яка знаходиться при комунальному підприємстві «Стрийська міська соціальна аптека» № 1.

«Спільно з комунальною аптекою ми розроблятимемо нові механізми збільшення соціальної спрямованості та прихильності до покупців. Фонд «Добре серце» працюватиме над тим, щоб розширити асортимент ліків, покращити обслуговування та охопити якомога більшу кількість різних категорій соціально незахищених людей, застосовуючи гнучку систему знижок та пільг», - прокоментував Президент Благодійного фонду «Добре серце», заступник Голови Української партії Олег Канівець.

Він також висловив стурбованість високими цінами у аптеках, що знаходяться в лікарнях міста. «Ми будемо пропонувати владі міста і району відкривати аптечні пункти нашої соціальної аптеки у лікувальних закладах», - повідомив Олег Канівець.

Голова Наглядової ради комунальної аптеки Степан Регейло та Президент Благодійного фонду «Добре серце» Олег Канівець переконані, що настав час кардинальних змін. У планах подальший розвиток соціальної аптеки та розробка програми комплексної реорганізації: від чіткого позиціонування і створення нового бренду до зміни оформлення та наповнення аптеки, запровадження принципів мерчандайзингу та розроблення нових стандартів обслуговування.

Комунальне підприємство «Стрийська міська соціальна аптека» № 1 створено в вересні 2009 року з ініціативи депутата Стрийської міської ради Степана Регейла за підтримки міської влади та депутатського корпусу. Це єдина аптека в місті, яка не є приватною. Пенсіонери, малозабезпечені, інваліди мають знижки на різні препарати. Тобто, аптека має велику соціальну важливість та спрямованість.

Прес-служба Стрийської організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів