Головна » Новини » Регіональні новини » У Жидачеві відкрили офіс Благодійного фонду «Добре серце»
5-09-2011, 10:18
У Жидачеві відкрили офіс Благодійного фонду «Добре серце»

У місті Жидачеві на Львівщині відбулося відкриття офісу Благодійного фонду Олега Канівця  «Добре серце». За давнім українським звичаєм приміщення офісу було освячено. Урочистості додав виступ жіночого вокального ансамблю «Мальви». Це вже третій офіс Фонду на Львівщині: у травні цього року запрацювала громадська приймальня Фонду в Моршині, а в липні –  у Стрию.

Голова Благодійного фонду «Добре серце» Олег Канівець зазначив, що відкриття офісу в Жидачеві розширить межі роботи організації, яка вже має чимало напрацювань на шляху благодійності.

«За кордоном почесно займатися благодійністю. Люди власну відпустку присвячують волонтерству - це я побачив на власні очі у Франції. Згадаймо, «золотими літерами» в народній пам'яті закарбовані імена Костянтина Острозького, Богдана Хмельницького, Івана Мазепи та багатьох інших. На кошти цих благодійників свого часу будувалися церкви й монастирі, друкувалися книги, рятувалися життя. Хочу, щоб і сьогодні благодійність також була в пошані. Для цього у мене є всі необхідні складові: однодумці, хороша команда, велике бажання та реальні можливості», - наголосив Олег Канівець.

Довідка: Благодійний фонд «Добре серце» допомагає малозабезпеченим верствам населення, сприяє розвитку науки і освіти, реалізує науково-освітні програми. Його діяльність поширюється на територію міст Стрия та Моршина, Стрийського і Сколівського районів, Жидачівщини та Миколаївщини.

Прес-служба Благодійного фонду «Добре серце»

 




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів