Головна » Новини » Новини та коментарі » На Жидачівщині вперше відзначили кращих учнів та вчителів грошовими преміями
18-06-2011, 17:07
На Жидачівщині вперше відзначили кращих учнів та вчителів грошовими преміями

З ініціативи та при фінансовій підтримці Президента Благодійного фонду «Обдаровані діти Жидачівщини», заступника голови Політради Української партії Олега Канівця у м. Жидачів вперше відбулося урочисте відзначення грошовими преміями переможців шкільних олімпіад та конкурсів різних рівнів за результатами навчального року, а також їхніх вчителів.

Голова Жидачівської РДА Сергій Коваль привітав кращих учнів і вчителів з хорошими результатами та запевнив, що започаткована Олегом Канівцем відзнака стане традиційною й щорічною. А для дітей вона повинна слугувати стимулом до навчання.

Грошові премії 55-и школярам та 55-и вчителям вручили керівник відділу освіти Жидачівщини Роман Свередюк та Президент Благодійного фонду Олег Канівець. Також за результатами роботи директори двох навчальних закладів отримали в подарунок оргтехніку - принтер, сканер та ксерокс.

Загалом на Жидачівщині 79 шкіл в яких навчається 7399 учнів.

Прес-служба Стрийської організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів