Головна » Новини » Новини та коментарі » Андріян Фітьо: Економічний стан України визначають металургія, хімія та сільське господарство
7-10-2011, 11:33
Андріян Фітьо: Економічний стан України визначають металургія, хімія та сільське господарство

Експерти аналітичного відділу Української партії взяли участь у круглому столі «Кризові явища в фінансово-економічній системі України: шляхи їх подолання», який організував Комітет ВРУ з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва. Під час заходу, зокрема, було обговорено питання загрози другої хвилі кризи в Україні.

В обговоренні взяли участь народні депутати України, відповідальні працівники міністерств і відомств, провідні експерти та науковці, підприємці, представники асоціацій товаровиробників та засобів масової інформації.

«Світова кон’юнктура на сировинних ринках, особливо ціни на нафту та стан справ у Європейському Союзі будуть визначальними для другої хвилі кризи», - наголосив експерт Української партії Андріян Фітьо.

«Для України важливими є три стратегічні напрямки, що визначають економічний стан держави. Це металургія, хімія та сільське господарство», - зазначив він.

За результатами зустрічі підготують підсумковий документ.

Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів