Головна » Новини » Новини та коментарі » Андріян Фітьо взяв участь у програмі «Прямим текстом»
11-09-2010, 14:41
Андріян Фітьо взяв участь у програмі «Прямим текстом»

9 вересня голова аналітичного відділу Львівської міської організації Української партії Андріян Фітьо був гостем програми «Прямим текстом» на телеканалі ЗІК, на якій обговорювалася тема патріотизму, зокрема модель поведінки чиновника, що вважає себе патріотом.

Андріян Фітьо переконаний, що громадяни України, незважаючи на низький рівень добробуту, все-таки залишаються справжніми патріотами своєї країни.

«Патріотизм – це любов до своєї Батьківщини, це певна модель поведінки, основним змістом якої є готовність підпорядкувати особисті інтереси заради своєї держави», - сказав Андріян Фітьо.

За його словами, українці неодноразово доводили, що готові до самопожертви заради своєї держави. «Єдине, що хочеться зазначити, - наголосив він, - що завдання влади зробити так, аби створити комфортні умови для життя пересічного українця, оскільки усі передумови для побудови демократичної, соціально спрямованої держави у нас є».

«Патріотизм кожного з нас проявляється в тому, щоби на своєму робочому місці просто добре виконувати свої обов’язки та працювати на користь України», - резюмував Андріян Фітьо.

 

Прес-служба Львівської міської організації Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів