Головна » Новини » Новини та коментарі » У Дашаві відзначили річницю ЗУНР
3-11-2011, 10:01
У Дашаві відзначили річницю ЗУНР

Під патронатом Благодійного фонду Олега Канівця «Добре серце» в смт. Дашава відбулися урочистості з нагоди 93-ї річниці проголошення Західноукраїнської Народної Республіки та концерт стрийського гурту «Говерла».

Відкрив урочистий вечір селищний голова Дашави Тарас Греськів, який привітав усіх присутніх в залі з одним із найбільш вагомих для кожного українця національних свят – річницею Листопадового чину і створенням Західноукраїнської Народної Республіки.

Після урочистої частини відбувся концерт «Пісні твоєї України». Керівник гурту «Говерла», автор і виконавець Михайло Золотуха передав вітання від голови Благодійного фонду «Добре серце», заступника голови Української партії Олега Канівця.

У привітанні, зокрема, йдеться: «Шановні краяни, вітаючи Вас з цим значимим національним святом, дозвольте побажати усім тих почуттів гордості за нашу націю, що сповідували учасники Листопадового чину, які своїм життям довели відданість Україні та національним ідеалам. Адже сьогодні, коли Україну знову намагаються затягнути у новий російський «євразійський союз», важливими для нас є ідеали свободи, незалежності і єдності Української Держави та української нації».

Прес-служба Благодійного фонду «Добре серце»




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів