Головна » Новини » Новини та коментарі » Українська партія вимагає відставки міністра внутрішніх справ
6-10-2011, 15:46
Українська партія вимагає відставки міністра внутрішніх справ

Активісти Української партії спільно з іншими патріотичними силами пікетували Міністерство внутрішніх справ України, вимагаючи відставки Анатолія Могильова.

Підставою для таких вимог стало неодноразове використання підрозділів МВС у перешкоджанні конституційному праві громадян на мирні зібрання, походи, пікетування. Остання крапля - непрофесійні дії співробітників МВС спочатку при затриманні, а потім і знищенні озброєних терористів в Одеській області, що призвело до загибелі працівників цього відомства.

Учасники акції під час виступів радили міністру Могильову перейняти досвід роботи правоохоронних структур Грузії, а не пояснювати низьку професійну підготовку міліції недофінансуванням структури.

Пікетувальники застерегли МВС від можливих провокацій міліції проти учасників щорічної акції на свято Покрови, яка відбуватиметься за традицією 14 жовтня.

Завершився захід флеш-мобом, під час якого «міністр» внутрішніх справ ходив з протягнутим кашкетом, збираючи кошти на фінансування міліції.

Георгій Лукянчук




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів