Головна » Новини » Регіональні новини » У Жидачеві відзначили День усиновлення
3-10-2011, 10:58
У Жидачеві відзначили День усиновлення

30 вересня у Жидачеві на Львівщині відбулося свято з нагоди Дня усиновлення. У заході взяли участь опікуни, піклувальники, прийомні батьки - а це 45 осіб, які виховують 68 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Благодійний фонд «Добре серце» вручив усім учасникам заходу пам’ятні подарунки - ікони, цукерки, квіти, вітальні листівки. Крім того, голова Фонду Олег Канівець, на знак подяки за благородство душі та відповідальне виконання своїх батьківських обов‘язків, подарував кухонні комбайни.

«Висловлюю щиру вдячність тим, хто причетний до цього свята – усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам та батькам-вихователям. Ви здійснюєте справжній життєвий подвиг, Ваш вчинок заслуговує на повагу та пошану оточуючих, - наголосив Олег Канівець. - Щоб не трапилося з нами, завжди залишається вічне, неперевершене диво – дитина. Хвала тим людям, які знайшли у своєму серці частку любові, а в родині - тепло для тих діток, які потребують цього». 

Родини, які найбільш сумлінно виконують свої обов`язки щодо утримання, виховання, навчання та розвитку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, також були відзначені почесними грамотами та цінними подарунками від керівництва району.

Крім офіційної частини нагородження та оголошення підсумків районного огляду-конкурсу «Наша родина» серед сімей опікунів\піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів відбувся концерт, який підготували вихованців ДБСТ та приватного дитячого будинку «Мілес Єзу - Воїни Ісуса для хлопців» й постановка музично-драматичної вистави Марії Підгірянки «У чужому пір`ї», яку інсценізували гуртківці дитячого драматичного театру «Прометей» Жидачівського НВК.

Заходи організували Жидачівська районна державна адміністрація, служба у справах дітей Жидачівської РДА за фінансової підтримки Благодійних фондів Олега Канівця «Добре серце» та Фонд «Обдаровані діти Жидачівщини».

Прес-служба Благодійного фонду «Добре серце»




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів