Головна » Новини » Новини та коментарі » Відбувся третій позачерговий з'їзд Української партії
1-02-2010, 15:03
Відбувся третій позачерговий з'їзд Української партії

30 січня 2010 року у Києві відбувся третій позачерговий з'їзд Української партії, на якому було підтримано рішення 2-го з’їзду партії щодо підтримки кандидатів у Президенти України, а також ухвалено рішення про обов'язкову та самостійну участь Української партії у виборах до місцевих рад всіх рівнів по всій Україні.

 

 Не зрадьмо Україну! 
Українська партія, як послідовна і відповідальна державницька політична сила, на своєму 3-му з’їзді, що відбувся у суботу 30 січня 2010 року, підтвердила рішення 2-го з’їзду партії від 17.10.2009 р., "Не висувати і не підтримувати жодного з кандидатів, а закликати членство, у 2-му турі виборів Президента України обов'язково прийти на вибори та проголосувати на свій розсуд за кандидата, що сповідує українські морально-духовні цінності, а його програма найбільше відповідає програмі Української партії".
У зв’язку з тим, що на відміну від наших побратимів із національно-демократичного табору, що закликають, або не йти на вибори, або голосувати проти всіх, ми не висували свого кандидата, не входили до жодного блоку, нас не просили висловити підтримку їх кандидату, тому ми маємо повне моральне право критикувати будь-якого кандидата, але вважаємо, що заклики голосувати проти всіх, або не йти на вибори є – проявом слабодухості, цинізмом до своєї держави і безвідповідальністю.
Українська партія підтримує заклик Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета, а також Глави УГКЦ Гузара до всіх, хто «цінує свободу й незалежність України, в день 7 лютого проявити свою громадянську позицію, обов’язково прийти на виборчі дільниці, взяти участь в голосуванні і вибрати того з двох кандидатів, який буде відстоювати українську незалежність та курс на євро-атлантичну інтеграцію, буде зміцнювати державний суверенітет, допомагати духовному відродженню української нації та є найбільш достойним очолити державу на посаді Президента протягом наступних 5 років».
7 лютого – це день випробування нашого суспільства на зрілість й відповідальність. Це день, коли кожний українець своєю громадянською позицією дасть відповідь на питання чи достойні ми бути незалежним і державним народом чи знову сховаємо голову у пісок і будемо незрозуміло скільки чекати на невідомого месію, який не зрозуміло куди буде нас вести!


Прес-служба Української партії




Інші новини:
 
Фотогалерея
Наша кнопка

<a href="http://www.ukrpart.org" target="_blank"><img src="http://www.ukrpart.org/ukrpart.jpg" alt="Українська Партія" width="135" height="56" border="0"></a>
Хмаринка тегів